banner massage Arnhem Velp Rozendaal

Overige massages

KIOM-massage

KIOM-massage Wil je eens een andere massage ervaren, kies dan voor de holistische KIOM-massage. Niet alleen een massage met olie, maar ook rustgevend wiegen van het lichaam en het in balans brengen van de energiestromen maken deel uit van deze ontspannende behandeling. Bij de KIOM-massage gaat de aandacht naar de mens als geheel en niet alleen naar het deel van het lichaam dat klachten geeft.
Voorafgaand aan de KIOM massage bekijken we of je bepaalde klachten hebt en waar je op dat moment behoefte aan hebt. Op basis daarvan wordt de massage samengesteld. Als je vaker komt wordt de KIOM massage steeds meer ‘op jouw lijf geschreven’.
Een KIOM-massage duurt naar keuze 60 of 90 minuten.

Tarief

60 minuten                 € 50,-
90 minuten                 € 75,-

Stoelmassage

Stoelmassage is een zeer effectieve manier om in 15 á 20 minuten te ontspannen. De massage is ontwikkeld om op de werkplek toe te passen, maar kan uiteraard ook in andere situaties gegeven worden. Door drukpunten te stimuleren worden schouders, nek, hoofd, armen, handen, rug en heupen losgemaakt. De behandeling is niet pijnlijk en is geschikt voor iedereen, uitgezonderd zwangere vrouwen. Een stoelmassage laat je ontspannen, bevordert de bloedsomloop, laat de energie beter stromen en brengt het lichaam in balans. Het resultaat is dat je je ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Tarief Stoelmassage (particulieren)

20 minuten                 € 22,50

Tarief Stoelmassage bedrijven

Prijzen op aanvraag

Tarief Stoelmassage Party

15 minuten per persoon   € 18,50
Stoelmassage Party is mogelijk vanaf 6 personen.
Worden er exclusief de gastheer/vrouw 6 of meer gasten uitgenodigd, dan ontvangt de gastheer/-vrouw een gratis stoelmassage van 15 minuten!

Freehands-massage

Stevig masseren zonder veel kracht te zetten. De freehands-massage is een complete lichaamsmassage met een redelijk stevige aanpak. De massage wordt grotendeels gegeven met de onderarm, gecombineerd met een diepe massage met de elleboog. Het masseren met de onderarm geeft een vol en compleet gevoel, terwijl massage met de elleboog vastzittende spieren bewerkt.

Tarief

30 minuten                 € 27,50
60 minuten                 € 50,-


Freehands-massageKlik op ondenderstaande "boek nu!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt (contant) na afloop van je massage.