banner massage Arnhem Velp Rozendaal

RESET-Methode

Iedereen herkent wel het gevoel dat het lichaam ‘gereset’ moet worden, het lichaam werkt niet mee, geeft vage klachten, maar je weet niet hoe je er vanaf kunt komen. De RESET-methode is een nieuwe behandelwijze die bij dergelijke problemen mooie resultaten geeft. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van beweging, waardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Tijdens, maar ook na, de behandeling ervaar je een diepe ontspanning, de spieren laten spanning wegvloeien, vastzittende gewrichten raken weer pijnloos los. Ook in periodes van stress is de RESET-methode heel geschikt om weer ontspannen te raken. En wanneer je er niet van houdt om gemasseerd te worden, kun je ook kiezen voor de RESET-methode om op deze manier te ontspannen.

Het mooie van deze methode is dat je het niet hoeft te begrijpen. Geloof in het proces, geloof in je eigen lichaamsintelligentie.

Twijfel je of deze behandelwijze iets voor je is, dan kun je voor een gratis korte kennismakingsbehandeling van ca. 10 minuten een afspraak maken.

Wat kost een RESET-Methode behandeling?

Eerste consult                 € 40,-
Vervolgconsult                € 20,-


Klik op ondenderstaande "boek nu!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt (contant) na afloop van je massage.