banner massage Arnhem Velp Rozendaal

Algemene informatie Stoelmassage

Stoelmassage is een zeer effectieve methode om in 15 Š 20 minuten te ontspannen. Het is met name ontwikkeld om op de werkplek toe te passen. Door drukpunten te stimuleren maakt de masseur schouders, nek, hoofd, armen, handen, rug en heupen los. De doorbloeding wordt verbeterd, en daardoor bereiken de voedingsstoffen en zuurstof vanuit de bloedbanen sneller de spieren en de organen. De afvalstoffen verlaten sneller het lichaam. De behandeling is niet pijnlijk en is geschikt voor iedereen, behalve voor zwangere vrouwen. De massage is weldadig en ontspannend, het bevordert de bloedsomloop, laat de energie beter stromen en brengt het lichaam in balans. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Voordelen Stoelmassage:


Stoelmassage behandeling

De behandeling bestaat uit een massage van hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. De massage wordt gegeven terwijl de cliŽnt op een speciaal voor deze massage ontwikkelde stoel zit, die het lichaam goed ondersteunt en zeer comfortabel zit. De massage wordt met de handen, duimen en ellebogen uitgevoerd.
Een standaard massage duurt ongeveer 15 minuten, een massage van 5, 10, 20 of 30 minuten is echter ook mogelijk. Voorafgaand aan de massage zal er een kort intakegesprek plaatsvinden, waarin het medische verleden en eventuele klachten besproken worden.
Stoelmassage is zeer geschikt om op de werkplek toe te passen. U kunt echter ook voor een stoelmassage terecht in mijn praktijk. Ook is het mogelijk tijdens een (personeels)feestje stoelmassage te geven. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Stoelmassage kan worden toegepast bij: