banner massage Arnhem Velp Rozendaal

Zwangerschaps - massage omgeving Arnhem

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Een bijzondere tijd, waarbij je lichaam andere behoeften heeft dan normaal. Een zwangerschapsmassage is de ideale manier om even lekker tot rust te komen, te ontspannen en het biedt bovendien verlichting. Boek een ontspannende zwangerschapsmassage in Arnhem en omgeving. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Rozendaal of ik kom naar jou toe. Wat jij het meest ontspannend vindt.

Voordelen van zwangerschapsmassage

Een zwangerschap vraagt meer van je rug, schouders, nek en benen dan normaal. Dit komt omdat het zwaartepunt met de groei van je buik continu verandert. Ook is je lichaam zich aan het voorbereiden op de bevalling, waardoor je klachten kunt krijgen. Een zwangerschapsmassage biedt verlichting en ontspanning: Bovendien komt het gelukshormoon endorfine vrij. Endorfine zorgt voor vermindering van pijn, werkt ontspannend, versterkt het zelf genezend vermogen en boost je immuunsysteem.

Zwangerschapsmassage: jouw wensen staan centraal

Iedere zwangerschap is anders. Dus vertel je wensen, waar je eventueel last van hebt, dan pas ik de massage aan op jouw wensen. Zo krijgt jouw lichaam de aandacht die het verdient. Een massage kan vanaf de 12e week van je zwangerschap. Ook als je geen specifieke klachten hebt is een zwangerschapsmassage een echte aanrader! Kies voor de massage die bij jou past:

1. NIEUW: zwangerschapsmassage op een speciaal ontworpen “luchtbed” (30 of 60 minuten)

Dit luchtbed heeft een speciaal ontwikkelde, ondersteunende buikuitsparing. Hierdoor kun je weer heerlijk op je buik liggen en genieten van een ontspannende massage van 30 of 60 minuten. Een zwangerschapsmassage van 30 minuten kost € 30,-. Een massage van 60 minuten € 52,50.

zwangerschapsmassage luchtbed

2. Zwangerschapsmassage op de massagetafel (30 of 60 minuten)

Nadat we je wensen besproken hebben, ga je lekker comfortabel op de massagetafel liggen. Je ligt op je zij, ondersteunt door kussens. Met zachte massagetechnieken masseer ik je rug, nek en schouders en geef indien gewenst extra aandacht aan je probleemgebieden. Als je wilt masseer ik ook je armen en handen. Kies je voor de uitgebreide behandeling dan masseer ik ook je benen en voeten. Een zwangerschapsmassage van 30 minuten kost € 30,-. Een massage van 60 minuten € 52,50.

zwangerschapsmassage Arnhem

3. Stoelmassage zwangerschap (30 minuten)

Je zit op een speciale, extra ondersteunende massagestoel. Je buik (groot of klein) heeft voldoende vrije ruimte. Centraal bij deze stoelmassage staan je rug, nek en schouders. Uiteraard kunnen ook je armen en handen onderdeel uitmaken van de massage. Een zwangerschapsstoelmassage van 30 minuten kost € 30,-.

zwangerschapsmassage aan huis Arnhem

Zwangerschapsmassage aan huis in Arnhem en omgeving

Heb je geen zin om met je zwangere buik in de auto te stappen? Dan kom ik gewoon naar jou toe! Ik geef namelijk ook zwangerschapsmassage op de massagestoel aan huis in Arnhem en omgeving. Je partner mag je dan ook bij de massage betrekken.

Een afspraak kun je maken via ondenderstaande "boek nu!" knop, maar je kunt me natuurlijk ook bellen. Ik ben bereikbaar op (026) 361 68 60 of mobiel 06 435 20 325, ook als je vragen hebt over de zwangerschapsmassage. Voor vragen over de behandelingen kun je tevens het contactformulier invullen.



Wil je graag een zwangerschapsmassage cadeau doen? Ook dat kan! Bestel dan een massage cadeaubon.